sobota 16. března 2013

Recenze - Tělová kosmetika

Poslední díl ze seriálové edice recenzí. Zase budu ráda za jakékoliv ohlasy. Tipy na jiné přípravky také ocením. Začneme hezky sprchovýma gelíkama.


Sprchové gely z kolekce AVON NATURALS
Mandle a mléko



Jsem absolutně závislá na této vůni je dokonalá. Extrakty z mandlí a mléka kůži - pokožku hydratují, zanechávají jí čistou , svěží a hebkou. Balení Mmá 200 ml a cena se pohybuje kolem 90 kč

Fialky a Litchi



Vůně je krásná svěží a květinová. Pokožku zanechává čistou, svěží a vyživenou. Balení má 200 ml a cena je kolem 90 kč.

Avon Senses Serenity



Vůně připomíná exotické ovoce a  vůni dalekých exotických destinací. Balení má 500 ml a stojí 80 kč. Mohu jen doporučit, dostala jsem darem a opravdu si ho nemůžu vynachválit. 

Adidas Pure Lightness



Velmi příjemná svěží vůně, příznivá cena 60 kč a 200 ml balení co víc si přát. Já ho používám hlavně po sportu - nechá pokožku opravdu svěží s chladivým dojmem.

Fa Cream kakaové máslo a kokos


Jak jsem řekla jsem na takovýhle vůně přímo závislá! Kupuji v německu balení 2x 250 ml za 1eu ( 25 kč). Takže cenově nádherné, vůně překrásná a navíc kůži pěkně hydratuje a kokosový olej zdravě promastí.

Balea Young Peachy Rose



Dokonalé spojení růže a broskví. Vůně je opravdu intenzivní . Dermatologicky testováno, bez barviv, ph. Balení má 250 ml a seženete ho v Dm, cena 30 kč.

Nivea Welcome Sunshine



Feel good Edition - jak napovídá název edice, při mytí touhle kráskou se budete cítit opravdu skvěle. Vůně je velmi aromatická kokosová s mandlemi (nááááádhera :D ). Neutrální Ph, hydratuje, je dermatologicky testováno. Balení 750 ml kupuji v německu za 3 eu (75 kč)

A NEJLEPŠÍ SPRCHOVÝ GEL NAKONEC

Pink Sugar Sparkling Bath Shower Gel


Nic krásnějšího jsem v životě neměla a ani necítila. Asi jste zjistily že miluju převážně sladké krémové vůně. Tento sprchový gel jsem dostala k Vánocům. Díky patří mé milované sestře ! Jak napovídá značka produktu jedná se o úžasnou "cukrovou" vůni. Třpytivý sprchový gel ( třpytky dokonce vydrží i po smytí) - máte krásnou hebkou lesklou pokožku. Hydratuje. Výhodné balení 400 ml. Dlouho vydrží ( na umytí je potřeba opravdu minimum) Špičková italská kosmetika za rozumnou cenu

Avon Skin so Soft dual oil spray - Firming and Restoring


Zpevňující, obnovující, hedvábný dvousložkový olej ve spreji. Výrazná velmi příjemná květinová vůně. Pozor !!! Olejíček v žádným případě nemastí, jen zanechává krásně hedvábnou pokožku. Balení 150 ml vyjde na 65 kč





Žádné komentáře:

Okomentovat