čtvrtek 28. března 2013

Dort Harlekýn

Tak jelikož minulý týden jsem zas hodně moc pekla :D (můj táta měl narozky) musím se podělit o tu dobrůtku co jsem udělala ! Na první pohled teda nic moc , já vím ale výsledek... Ta chuť byla prostě božská !
    Jak Jsem se zmínila tatínek měl narozeniny, nevěděla jsem co mu koupit, tak jsem se rozhodla pro dortík. A jelikož táta má rád harlekýn (šlehačkový dort) poslala jsem přítele do krámu s pěkným seznamem a zatím co byl na odpolední já se mordovala se svým prvním dortem ! A výsledek zde


Tak takhle dopadl zkušební dort, který jsme s radostí s přítelem sežrali :D Ps. to se fakt vyplatí když někdo má narozeniny ! Ještě že všichni ostatní mají narozeniny v létěě a na podzim !

Recept na dort je podle paní Ivanky z této STRÁNKY kde najdete i celý recept i s video návodem !

Za mě absolutně nejlepší stránka pro začínající kuchtíky :D Já sama jsem se podle této stránky naučila většinu jídel. Né že by moje rodiče neměli snahu mě něco učit, ale u nás vařil vždy táta - umí vařit skvěle a s tátou jsem v pubertě o to nestála. Takže mě donutilo se "něco naučit" až když jsem začla v 19 bydlet sama.

Tak a tady je výsledek dortu pro tátu. To zdobení mi teda moc nejde, to je fakt, ale na poprvé se to dá ! Dort byl pochválen jak tátou , tak jeho kolegama v práci, takže vřele doporučuji !!!




5 komentářů:

  1. Mňam ten vypadá výborně!:) Dala bych si:) Táta musel mít určitě radost:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To měl, on ale vždycky k nám rád jezdí jen když se něco peče :D

      Vymazat
  2. vypadá to skvěle! :)
    moc děkuju!

    OdpovědětVymazat
  3. yummy
    http://thevulgariangirl.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat