neděle 5. května 2013

Milé dámy,

nějak zjišťuji že poslední dobou je čím dál míň času, ale i chuti trávit den u pc. Zapnu ho opravdu jen když musím. Konečně se nám udělalo hezky tak trávím co se dá v přírodě procházkama a nejen tím.


Co se diety týče jsem pyšná na své první úspěchy. Zvládla jsem dát prvních 5 kilo dolů !! Potlesk :D Během těch 4 týdnů jsem samozřejmně také cvičila ale teď už jsem omezila cvičení. Jsme furt s pejskem a chodíme tak se to dá omezit. Pokud bude osklivu určitě si zacvičím, ale nemám zas tolik času abych mohla cvičit a chodit se psem a bůhví co ještě.. Až mi je to líto že už nejsem studentka :D


Ne ! Člověk se nemá přepínat !!! Každopádně vědět dřív že ta zdravá výživa není až tak hrozná, jen se musí improvizovat. Ne opravdu nějak mě to chytlo a zachutnalo a to jsem moc ráda, ale má to jedno negativum - strčíte do toho více peněz. Ale za zdraví se musí platit !!! (to mi mimochodem připomíná stát jak se ohazuje že podporuje lidi ve zdravé výživě, to bych chtěla vědět jak - maso je předražený....)


Užijte si krásné počasí (ale nezlobila bych se kdyby se už zas oteplilo) a mějte se hezky !!! V příštích dnech chci dělat fotoreporty s jídelníčky - chci trochu experimentovat s jídly co jsem nikdy nejedla (např. francouzsky zel. koláč atd) a pak to okomentovat, sestavit jídelníček z toho nejlepšího, ale zároveň se pěkně nadlábnout a držet kalorie na uzdě !





3 komentáře:

  1. Téda, gratuluji moc k 5 kilům !!! Opravdu potlesk, ale hlavně nepolevit :)) Máš nádherného pejska :)

    OdpovědětVymazat
  2. what a cute dog xD

    would you like to follow each other on gfc and bloglovin?
    Invite you to enter my giveaway to win eco bag and sativa bracelet :)
    visit my blog ^^
    www.luchluchcraft.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Joj, šalátik vyzerá úžasne :) DayByDay

    OdpovědětVymazat