úterý 16. dubna 2013

Dear Diary,

dneska je to přesně týden co jsem tu nebyla, za to se velice omlouvám (znáte to moc práce, venku se udělalo hezky tak se vám už nechce sedět u pc doma) - třikrát hurá jaro je tu !!!

Today it's exactly a week since I was not here for that I apologize (you know a lot of work has been done out nicely so you will not have to sit at home pc) - three cheers for Spring is here!


A to bych nebyla já abych něco nezdokumentovala (foceno vše 15.4 A poslední dobou foto ani neupravuju)

And I would not be something I have not documented (taken all 15.4 A recently foto or modify)


Prosím o názor na fotky :D  Dále jsem se věnovala práci a v neposlední řadě práci. Tu bych ani nějak nerozebírala, práce pro většinu z nás je jen "místo kam se prostě musí aby byly peníze" . Jinak mi konečně došel nový materiál  (kupovala jsem na aukru, paní co mi to prodala mohu jen a jen doporučit - váha seděla)

Please view the photos: D I also paid job and finally work. That would not somehow dismantling, work for most of us is a "place where you simply have to have money." Otherwise, I finally reached a new material (I bought the Aukro, Ms what I sold it and I can only recommend it - sitting weight)

No jelikož jsem chtěla koupit jen korálky tak jsem se nějak neudržela :D ale má nová peříčka jsem musela hned ztrestat a vyzkoušet.

Well, since I wanted to buy just the beads so I somehow could not keep: D but the new feathers I just had to try and punish.


Dál jsem si také objednala FIMO hmotu, v životě jsem s tím nedělala tak snad s tím něco vytvořím až budu mít čásek - musím najít nějaké návody.

Next I also ordered FIMO in life I did not do it so hopefully create something with it when I have Čásek - I have to find some tutorials.

Dále se už nemám na co pomalu dívat, pořádné filmy nedělají, dobré seriály mám už shlédlý tak 2x, upíří deníky mají jeden díl za 14 dní a to mě také nebaví tak jsem to vyřešila zase po svém trochu jinak - začla jsem upíří deníky číst a začla koukat na dva nové seriály (teda aspoň pro mě nové) :D

Furthermore, I do not have to watch the slow, badass movies do not do a good series I have already looked down and 2, the vampire diaries have one part in 14 days and I'm too tired so I resolved, after his little differently - I began to read a vampire diaries started to look at two new series (well, at least new to me): D


Jinak doma samá práce, ten chlap si ani neuvědomí že by mohl pomoct a příjde si raději k hotovému, ale má to cenu se furt rozčilovat ? Ne ! Raději si to uděláte.. Měla jsem velké praní, uklízení a přerostla mi kytka! a o víkend mě čekají okna (řekla jsem to tomu mýmu a zázračně jde v sobotu i v neděli na přesčas) . Takže zase sama :D

Otherwise, work at home alone, the guy did not even realize that he could help and come to prefer the finished, but it's worth it to get upset all the time? No! I prefer to do it .. I had a large laundry, cleaning and grew into my flower! and the weekend box waiting for me (I said it to my case and miraculously it on Saturday and Sunday overtime). So alone again: D



Ten můj pes to je vážně magor - přidávám pár fotek (taky má radost že je konečně teplíčko)

That's my dog is really crazy - add some photos (also a pleasure to finally heat)

A na závěr musím říct že pořád se držím - jím zdravě i cvičím, snažím se ze všech sil a už pociťuju nějaké malinkaté změny a dokonce mám pozitivnější přístup..A věřím že má tvrdá práce bude brzy velice pěkně zaplacena.

Finally, I must say that I still hold - I eat and I exercise, I try with all my strength and I feel the tiny changes and some even have a more positive attitude .. And I believe that my hard work will soon be very well paid.

A závěrem v sobotu jsme byli udit (to znamená přišla banda kamarádů a slavilo se a jedlo) v mým případě ani jedno, všichni si zvesela žrali a chlastali a já se musela držet ale bylo to fajn i bez toho všeho , ale stejně tomuhle pohledu se nic nevyrovná :D Aspoň pohledem se můžu kochat !

Finally on Saturday we were bloat (that is, a bunch of friends came and celebrated with a meal) in my case, neither, everyone happily ate and drank, and I had to keep but it was fine without it all, but just this one point of view nothing beats: D At least I can enjoy the view!

A co vy vyrazily jste někam ? Copak jste dělali o víkend ?

And you went somewhere you? What did you do this weekend?

16 komentářů:

  1. Hezké jarní fotečky přírody :). Myslím, že Ti focení jde - důležitá je kompozice, vybrat si jeden podstatný bod a neumístit ho přímo do středu. Osobně mám ráda fotky stromů, ta fotka u řeky by byla dokonalá, kdybys ořízla ten jeden kmen nalevo...ale dost poučování :). Tvůj deníček se mi líbí, je vidět, že jsi holka kreativní,žiješ zdravě... tyhle seriály miluje moje dcera :) a ten pejsek je krásný, zvlášť jak aportuje ve vodě - to je super!

    OdpovědětVymazat
  2. hahah děkuji moc za pochvalu, každopádně ten "kmen navíc" to byl účel, možná to nebylo nejchytřejší ale mě se to tak zalíbilo. Každopádně moc moc děkuji za pochvalu ta zahřeje na srdíčku :))

    OdpovědětVymazat
  3. krásné fotky :) vidím, že nejsem jediná kdo má rád korálky :D mám jich taky doma dost a tvořím a tvořím :))

    http://fashionbynat.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem ráda že je tu další takový blázínek :)

      Vymazat
  4. jéé, korálky miluji :) a fimo mám doma dvě různé barvy a moc mi to nejde, takže jsem ráda, že toho nemám tolik, co ty :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo mě to taky moc nešlo ze začátku, ale chce to trpělivost a představivost :D

      Vymazat
  5. pekné fotky a ešte krajší havinko :o)

    OdpovědětVymazat
  6. Z fima jsem už nedělala dlouho :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo je to paráda, hlavně když na to v troubě zapomeneš a celá várka se ti připálí to je teprve paráda :D

      Vymazat
  7. sikula si!, ja uz mam priatela vycviceneho, ze pokial ho nezavolam, tak mi nepomaha pri vareni, lebo vacsinou by mi to potom trvalo dvojnasobny cas:D

    OdpovědětVymazat
  8. Já měla teď týden od cvičení pauzu, abych se mohla věnovat škole, ale už zas začínám a úplně se na to těším:) Tak ať ti to vydrží!:) Ty fotky jsou moc hezké, máš pěkného pejska:) A líbí se mi tvůj nákup:-D ani se nedivím, že ses neudržela:-D doufám, že pak ukážeš, co sis vyrobila:) a na Dextra taky asi začnu koukat, došly mi všechny moje seriály, nebo mají pauzu:-D hrozný:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. právě, to je příšerný! ty pauzy. Určo ukážu, ale teď nejsem moc při času, ale jakmile bude dám to sem.

      Vymazat