čtvrtek 28. března 2013

Rtěnky

Vítám vás u speciálního vydání moje rtěnky :D Ne dělám si srandu :D Chci se s vámi podělit o mou menší výbavičku A ZRECENZOVAT vše možné i nemožné :) Tak v prvé řadě chci říci, že mi nějak moc nesluší jiné barvy ( to aby jste se nedivily že nemám nějakou jinou barvu) a na barvy typu fialová atd to se nějak necítím (nejsem holt typ člověka co by se takhle odvázal).

Používané značky : Cameo, Avon, Manhattan , british continental trading, paleta z ebay

A začneme pěkně od konce s paletkou z ebay. Většina lidí o ní přemýšlí a po přečtení pár recenzí (většinou slečen které si kupují kosmetiku MAC :D) uvážejí že je nekvalitní a za tu cenu si jí nekoupí. Musím se přiznat mě byly názory jedno prostě jsem si jí koupila, kdyby to byl šmejd ty dvě stovky by mě netrápilo tolik jako šest stovek za zaplacení značky. Kdo uvažujete rozhodně jdete do ní ! (příště ukážu pigmentaci stínů atd) Prodávají jí na ukru, ale já bych si počkala až to příjde ze zahraničí jelikož dávat o půlku ceny víc jen že někdo to objedná na ebay za vás ... no nevím nevím... 

A předem se omlouvám za mé paletkové rtěnky já do nich hrozně šťourám štětcem :D (bude hůř :D ) 
- Vynechala jsem bílou a černou, jinak je vše postupně seřazeno jak je na paletce okrem zlatavá barva vyměněná s tou "baby pink" Za mě doporučuji ty barvy jsou úžasné, krásně drží, za 200 ,- ale nemůžete čekat bůhví jakou výdrž.


Tak tyto barvené lesky, rtěnky s leskem na rty miluju a často používám, jde to vidět :D Každopádně jsem vám je chtěla jen ukázat, po výplatě utíkám pro nové (mimochodem to je ještě doba) 

1. Manhattan Lips2Last odstín 56Q
velice pěkná a výrazná s leskem je oslňující, avšak jeden nedostatek má (pro někoho výhoda) mě to třeba tolik nevadí ale ta rtěnková část hrozně moc jakoby usychá a není krémová, toď znamená že také vysušuje trochu rty, ale od toho je tam lesk a pak je vše v nejlepším pořádku, Cena cca 2 eu (kupovala jsem v německu)

2. Avon Cosmetics GlazewearShine odstín Tickled pink
Má tyto nevýhody - vůně mě nenadchla, držitelnost mě nenadchla, ale nelepí, hezky vypadá a cena je více než příznivá - 100 kč

3. Essence Stay with me 
tak essence je moje srdcová záležitost, nejenom kvůli příznivým cenám, ale většina produktů (hlavně kolekce) jsou kvalitou hodně vysoko a přitom za nízkou cenu. Stojí kolem 50 kč,- a má skvělé vlastnosti - drží velice dlouho, balení tudíž máte na delší dobu, cena , krásné syté barvy, nevýhodu vidím pouze v tom že docela dost lepí.


Takže začneme zezačátku ty první dvě to jsou pouze tedy lůje/balzámy ale musím je zmínit  Panthenol SPF - vynikající na léto, spf 30 + , cena kolem 60 kč, vydrží velice dlouho a samozřejmně labello - to známe všichni nádherné vůně a jsou krásně krémové a rty dehydratují , tudíž v zimě mi rty nepraskají - Díky za tento produkt !

1. Rtěnka Manhattan Odstín 57 D - Perfect Creamy § Care
Moje nejoblíbenější, dokonalá barva, dokonalá pigmentace, dokonalá výdrž, krásně krémová, proti této rtěnce nemůžžu říct ani jedno špatné slova, ledaže ... budí závislost - tudíž rychle dochází :D Stoje kolem 5-6 eur (taky z německa :D)

2. Rtěnky z kolekce dekorativní kosmetiky  british continental trading

Tato značka je známá hlavně pro tyhle sady makeupů , asi každá se s tím setkala myslím že jsem kupovala kolem 400,- na xparfémy.cz .
S rtěnkama jsem velice spokojená jsou pěkné, krémové, výrazné i nude odstíny jak vidíte, spotřeba rychlá, dlouho nevydrží - bohužel (tuto sadu už mám jinak docela rozfofrovanou mám i pár 4 - stínů takže udělám také recenze) Za mě bych sadu doporučila.


A teď třešnička na posled :D Paletka Cameo cosmetics. Říkala jsem že do toho hrozně šťourám :D Každopádně na mojí omluvu - tato paletka mi byla věnováno v mých 14 letech jako první - toť znamená že tato paletka zažila už 8 let mýho hroznýcho zacházení :D Tak se nedivte že je tak vyluxovaná, zbývají pouze barvy - nevyužitelné pro každodenní líčení. Také barvy rtěnek jsou na mě tmavé, ale občas používám. Jinak asi jako v každé paletce, vydrží krátce, ale za to jsou pěkně pigmentované, krémová a s leskem.


A co vy jakou máte nejoblibenější rtěnky kterou by jste mi doporučily? Poslední dobou mám slabost hlavně především pro meruňkový odstín a co vy ?








3 komentáře:

  1. Super post! :) moje kolekce rtěnek se skládá z pár rudých odstínů a pár pleťových, ale lesky moc nepoužívám, protože se mi pak lepí na obličej vlasy :D Plánuji ale "sbírku" rozšířit! Skvělá inspirace! Dávám like na gfc, já na blogu gfc nemám, ale můžeš mi dát like na facebooku, moc to pro mě znamená ;) Předem děkuji! Měj se hezky!

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji jsi moc hodná. A ano velice ráda dám tvoje www jsou úchvatné, stejně jako ty !

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasný článek :))Jsi šikovná http://kissofbeautylovers.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat